Výživa pránou místo fyzické výživy - přednášky Henriho Monforta

29.02.2012 11:25

Doporučuji vám k zamyšlení výpověď člověka, který se již devět let vyživuje nikoli fyzickou stravou, ale pránou. A není sám, podle jeho sdělení a nakonec i odkazů, které naleznete na internetu, je takových lidí na světě několik desítek tisíc.

Ano, je to tak, energie, nazvaná v jogové terminologii prána, se kterou pracujeme v našich lekcích, o jejíž blahodárný účinek na naše zdraví a psychiku usilujeme, se pro tyto lidi stává jediným zdrojem energie, který plně a efektivněji než fyzická strava uspokojí jejich potřebu energie.

Najděte si na internetu povídání o tomto muži, který žije nezávisle na jídle. Jmenuje se Henri Monfort. Jeho přednášky, které pořádal v České republice, stojí za to si vyschlechnout. Jsou plné zajímavých informací, které člověka přimějí k novému pohledu nejen na výživu, ale na všemožné součásti života.

"...Možnosti lidské bytosti jsou nekonečné. Jediné, co nás blokuje je to, co máme v hlavě. To je to, co nás uvězňuje. Mříže toho vězení jsou tvořeny strachem. Když si chceme představit přechod na pránickou výživu, je třeba nejdříve překonat ten strach. To znamená prožít iniciaci. Pro mě tenhle proces je iniciace..."     H. Monfort
https://hledani.gnosis9.net/monfort.php

Dnes jsme cvičili sestavu pro svůdné nohy. Její originální provedení je na této adrese www.youtube.com/watch?v=YBMxXHMcUgc&feature=channel

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode